25 Ekim 2018 Perşembe

İnternetten Reklam Tıklayarak Para Kazanmak Mümkün Mü?

İnternetten reklam tıklayarak para kazanmak oldukça eski bir yöntem olmasına karşın günümüz Türkiye'sinde popülerliğini yitirmediği Google aramaları ile karşımıza çıkmaktadır. Bende bu konuya detaylı şekilde erişim sağlamak adına "https://reklamtiklayarakparakazanmasiteleri.blogspot.com" isimli bir blog açıp, tıkla kazan sistemleri hakkında bildiğim bir çok şeyi bu blog üzerinden anlatmayı düşündüm. Bugün ilk dersimiz olan "internetten reklam tıklayarak para kazanmak mümkün mü" isimli konumuzla başlayalım.

Online Ortamda Reklam Tıklayarak Para Kazanmak Mümkün Mü?

Evet arkadaşlar, internet üzerinden tıkladığınız reklamlardan kolaylıkla gelir elde edebilirsiniz ancak bu gelirler çok yüksek oranda olmayacaktır. Öyle ki tıklayarak para kazanma sistemlerinin getirisi oldukça düşüktür ve bunu neredeyse herkes bilir. Böyle bir durumda yine de internet üzerinden tıklayarak para kazanmak istiyorum derseniz o halde işte size oranlar :)

Ortalama olarak internetten tıklama başına elde edeceğiniz oran > 1 tık = 0,001 $ olacaktır. Bu oran kullandığınız siteye göre değişmekle birlikte 0,001 $'dan 0,01 $'a kadar çıkmaktadır. Tabi ne kadar çok referans çalışması yaparsanız o kadar çok gelirleriniz artacaktır. Eğer bu işlerle uğraşma niyetindeyseniz mutlaka ama mutlaka bir uzmandan yardım almalısınız. Çünkü neredeyse tüm PTC siteleri üyelerine referans satmaktadır ancak bunlar ileriye dönük sağlam gelirler olmamakla birlikte bir çoğu kısa süre içinde sistemden ayrıldıkları için harcadığınız para kazançlarınızdan daha çok olacaktır. Bu tür sorunların yaşanmaması için sizlere tavsiyem kesinlikle önceden tecrübe edinen birilerinden yardım almanızdır.

Tıkla Kazan Siteleri Nasıl Çalışır?

Kıymeli arkadaşlar, internetten tıklayarak para kazanmak 2000'li yılların başından bu yana var olan ve neredeyse herkesin ilk başvurduğu yol olarak karşımıza çıkmaktadır. Sistem kısaca şu şekilde çalışmaktadır:

PTC siteleri olarak adlandırılan siteler çeşitli reklamlar alıp, üyelerinin bu reklamlara tıklamaları için önceden belirlenen bir oranı ödemeyi kabul ederler. Çeşitli sebeplerle hit sayılarını arttırmak isteyen siteler, ürünlerini farklı yollarla tanıtmak isteyen siteler ve bunun gibi bir çok örneği bulunan siteler bu şekilde PTC sitelerine reklam vererek kendi sitelerine ziyaretçi çekmeye çalışırlar. Dolayısıyla PTC siteleri gelirlerinin ufak bir kısmını üyeleri ile paylaşıp, üyelerine tıkladıkları her reklam için belli bir oranı ödemeyi kabul ederler.

Tıkla Kazan Siteleri Ödemeleri Nasıl Yaparlar?

Tıkla kazan sistemlerinin çoğu ödemelerini PayPal vb. online metotlar ile yapmaktadırlar. Bunun dışında farklı ülkelerde oldukları için GSM operatörleri vb. ödeme yöntemlerini kullanmaları mümkün değildir. Ek olarak Amazon.com gibi dünyaya yayılmış alış veriş siteleri aracılığı ile kupon kodu yoluyla da ödemeleri yapmaktadırlar ancak bu sitelerin sayısı oldukça azdır. İlerleyen zamanlarda bunlarla ilgili detaylı analizler yapıp bu bloga ekleyeceğim.

1 yorum: